News

EC publishes study on Next Generation Internet 2025 2018/10/05

Bob Goudriaan successor of Marc Gauw 2017/10/12

NLnet Labs' Jaap Akkerhuis inducted in Internet Hall of Fame 2017/09/19

NLnet and Gartner to write vision for EC's Next Generation Internet initiative 2017/04/12

Dutch Ministry of Economic Affairs donates 0.5 million to "Internet Hardening Fund" 2016/12/16

Vietsch Foundation and NLnet cooperate in internet R&D for research and education 2016/09/28

 

OpenDoc-Soc

[Dutch OpenDoc Society -- concluded on 2011/06]

The aim of this project, is to initiate the Dutch OpenDoc Society which actively promotes the use of ODF -and other Open Standards- to existing organisations, like government, health care, and educational institutes.

[In Dutch only, sorry]
Dit project bestaat uit de oprichting en naderhand actief in stand houden van de vereniging OpenDoc Society. Deze vereniging stelt zich als doel informatie uit te wisselen over het adopteren en gebruiken van ODF en andere Open Standaarden in het bedrijfs- en verenigingsleven, in de overheids- en zorgsector, in het onderwijs en overal waar privé-personen of organizaties interesse hebben om op een vrije manier documenten en informatie te delen.

De bijdrage van NLnet wordt gebruiker voor o.a. de organisatorische aanloop van deze vereniging, zoals oprichtspapieren en website. Daarnaast komt er een ODF-tour: presentaties te lande voor KMO's, scholen, zorg instellingen, etc. Bedrijven worden aangeschreven, en werkgroepen gestart op basis van beroepsgroep. Er zal een certificatieprogramma voor bedrijven, overheidsinstanties en organizaties worden opgezet, op basis van internationaal reeds bestaand materiaal. Daarvoor worden audits organiseerd en wordt raad gegeven voor de tot stand brenging van een volledig Open ICT omgeving.

This project is run by RedNose ICT Training & Advies.

Calls

Send in your ideas.
Deadline Feb 1st, 2018.

 

 
Last update: 2007/12/08